Sova...nja det struntar vi

Hade räknat med att få sätta mig i soffan och bara slappa i några minuter. Känns som jag knappt varit hemma mer än på kvällen under en väldigt lång tid. Har nästan varit något att göra varje dag efter jobbet när jag slutat tidigt.
Barnen somnade så gott i bilen på väg från stan. Magarna var fulla med mat och ingen av dom hade sovit länge på förmiddagen. Känslan var att nu drar dom till och sover i en timme men jag hade fel.
Mille sov i ca 10 min i sängen, medans Melle inte alls ville somna om. Han ligger i sin säng och ropar på mig. Själv skulle jag vilja sluta ögonen och sova en powernap. Blir att somna i tidigt i soffan ikväll ;-)

Älsklingen jobbar hos J, så han kommer inte hem förän om några timmar. Funderar på att dra igång en film till barnen och vila i soffan. Då kan man ha lite koll på dom och samtidigt blir det lite lugn och ro. Eller så tar jag mig i kragen och tvättar en maskin, viker in lite tvätt och plockar undan här hemma. Det sista alternativet låter bäst men är man svårstartad som jag är nu, då är det väldigt svårt ;-)
Lyx är det i allafall att jag är ledig imorgon. En och en halvdag, det får duga efter denna intensiva vecka. En väldigt bra omsättningsvecka, bäddar för en bra bonus ;-) Men jag är glad att jag inte jobbar denna helg. Folk är köpgalna, vare det sig gäller kläder eller mat =)

Nej nu tar jag mig i kragen. Sätter barnen framför tvn och sedan kör jag ett varv med städningen. Lika bra att få det gjort och sen vet jag att det känns så skönt när det är klart!

Önskar er en fin lördag. En solig men kall sådan!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback