Sunny sunday!

"Sol i sinne"

Det går inte annat än att älska söndagar, speciellt sådana som vi haft idag =)
Melle, Mille och jag började förmiddagen med att åka hem till mormor och morfar på en fika. Vi lämnade en liten present till mormor som jag hittat för en billig peng på jobbet. Hoppas nu bara på att den funkar bra?!
Vi åkte hem lagom till lunchen. Då hade pappan i huset städat och moppat alla golven. Luktade så härligt friskt när vi kom hem. Ett kap till karl är det jag hittat ;-) Händig är han med och det är inte fel när man bor i hus =D
Efter lunchen packade vi ner grabbarna i vagnen och gav oss ut på en skön lång promenad. Vårkänslor i luften kan jag lova. Vi myste och pratade framtid medan grabbarna snarkade i kapp.
Hoppade in hos fina Sofie på hennes jobb, hann med att byta några ord innan vi gick vidare. Och det gjorde vi med varsinn latte i handen. Äntligen har dom fått en vettig kaffemaskin ;-)
Efter vi kom tillbaka från vår promenad var det hög tid att packa in oss i bilen. Vi skulle hem till faster Milla och Jocke på fika. Älsklingen hade även lovat att sätta upp några hyllor. Tyvärr är inte IKEA alltid att lita på men det blev ganska bra ändå =)
Blev fikabonanza hemma hos dom. Vi köpte med oss honey buns och dom hade fixat kakor, lussebullar och paj med vaniljsås. Blev mätt som en plätt men gott vart det allt =) Men det kan bero på att jag ÄLSKAR att fika!
Melle hade fullt upp med att leka med katten som dom har. Den var inte lika sugen, så den spenderade nästan hela tiden under sängen. Men ibland tittade den fram och då sa Melle kiss kiss. Att man säger det när man kallar på katten och sitter på pottan spelar ingen större roll för den här lille herren =D

Nu har vi landat i soffan jag och min kära. Titta klart på ett tvprogram som vi båda inte orkade se klart igår. Barnen somnade gott efter en massa bus. Mille med vanlig välling inatt igen, håll nu tummarna för sovmorgon imorgon med ;-)
Vi har verkligen haft en helmysig dag och det tackar jag för. Söndagar är lite som fredagar, fyllda med lite extra mys. Likaväl som man har fredagsmys är det viktigt med söndagsmys. Att ladda upp inför en ny vecka, som ofta bjuder på en massa skoj. För min del kommer den bestå av jobb. Är ledig först nästa helg igen. Men det är bara bita ihop, är roligt att jobba i allafall och det är det som är viktigt!

Dags att stänga igen datorn. Några plopp och pussar från mannen medans vi ser klart reprisen, inget dåligt slut på denna vecka ;-)
Ha en mysig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback