Vår & grönt i köket

Nu känns det verkligen som våren är på väg. Sol och skön temp ute. Och att se snö droppa från taken är en ren fröjd. Att den här dagen började kall och trist gör inget nu =)
Min tanke var att köpa orkider till mina fönster i köket. Men efter att ha letat efter stora fina på blomsterbutiken igår valde jag att köpa calandiva. För en billig peng köpte jag stora fina växter med massor av knoppar. Några hade redan slagit ut och det så jag vill ha det. Lite utslaget och mycket knoppar =)
Tillsammans med suckulenterna jag köpte billig på jobbet för ett par veckor sedan tycker jag nu att fönstrena ser riktigt härliga ut. Ska bara ta och tvätta rent dom snart med ;-)


Dom vita krukorna köpte jag i lördags för under 50-lappen =)
När jag kom hem såg jag att växten precis inte passade men det fick gå ändå. En liten brun kant tittar fram men vem bryr sig om det?! ;-)

Söta krukor i plåt.


Ska nu ta och lägga en trött Mille. Vi var på stan med mamma och pappa under förmiddagen. Då passade han på att sova i 2,5 timmar. Var länge sedan han sov så länge på förmiddagen. Men nu gnälls det lite för mycket för att bara vara uttråkad. Är nog dags att sluta ögonen några minuter för hans del ;-)

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback