1 års kalas i solen!

Vilken dag vi hade igår. Det utlovade regnet höll sig på avstånd. Istället fick vi en dag med massor av solsken och värme =D
Vill tacka alla som var här och gjorde Miltons första kalas till en väldigt trevlig tillställning! Han kommer tyvärr inte minnas den men det kommer vi att göra! Som tur är har vi en massa kort att visa honom ;-)
Milton fick massor av trevlig presenter. Vissa gillade han mer och andra gillade vi mer. Men det är en sjön kombo, lite till honom och lite till oss =)
Han fick en fin dagisväska, en ljusblå Kånken av mormor och morfar. Den brydde han sig inte så mycket om men jag älskade den. Sen fick han kläder av både bla moster, farfar och Mahnaz, mormor och morfar. Leksaker av faster och pojkvän/blivande sambo ;-) Leksakerna gick mest hem hos grabbarna, som alltid. Han fick även ett fint namnarmband av farfar och Mahnaz. Fick även Melle på sin 1 årsdag men han har inte än haft sitt några längre stunder. Spelar ingen roll om det är en klocka, ett armband eller plåster allt ska av. Han gillar det inte men jag hoppas att det ändras med tiden!?

Här har ni lite bilder från kalaset, som firades i solen på altanen =D


Födelsedagsbarnet fick ett fint pussmärke av Mahnaz =)

Fina faster i fin jacka ;-)

Dags för paketöppning...


Någon annan gillade också presenterna ;-)



Mamma gillade blingblinget ;-)

Mellan all mat och fika hann vi även med att ta det lite lungt, jaga barnen och leka med barnen =) Tack för allt hjälp. Är skönt att kunna sitta ute på rumpan i 5 min utan att behöva jaga någon av de små trollen.






Cheesecaken blev riktigt bra. Hade bara glömt att ta upp hallonen och tina dom. Så det blev att värma på dom.


Han var skeptisk under hela Ja må han leva sången.

Tack igen för att ni kom hit och höll oss sällskap den här lördagen. Våra sista gäster gick strax innan 23.00. Det är tecken på att även dom nog tyckte det var roligt =)

Nu blir det frukost och lite plock innan jag och Mille drar iväg på bad. Äntligen får jag bada igen =D
Ha en mysig start på söndag!


Kommentarer
Matilda; mamma till Elna säger:

Jag vill börja med att tacka för din fantastisk fina och värmande kommentar. Blev så glad att du tog dig tid att skriva dina tankar:) Genusfrågan, har i mina ögon blivit överdriven och jag skäms ibland när jag säger att jag vill köpa rosa flickiga kläder till min dotter. Folk tycker och tänker då himla mycket om allt och alla. Var och en gör som dem vill. Barn skapar mycket tankar och tycke hos folk. Men som sagt, jag var beredd på att bli attackerad så därför blev jag så glad av min kommentar:)



Jag vill också passa på att säga att du har en väldigt din blogg som nu läggs bland mina favoriter :)



Kram



2011-05-15 | 13:49:46
Bloggadress: http://matildamayandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback