Det blir inte alltid som man tänkt sig

Hej i värmen. Sitter ni oh längtar lite efter regnet som dom säger ska komma ikväll??!! Det gör faktsikt jag, känner tt luften behöver rensas ur. Och jorden behöver fukten med!

Gårdagens planer gicki i stöpet. Får bli en annan gång. Visst är jag besviken men det är inte hela världen.
Jag åkte hem till mysiga familjen istället. Mille skulle precis hoppa i badet så han och jag satt och hade det mysigt i badrummet. Han gillar nu att ge saker och sedan säga tack =) Det kommer fler och fler ord ur munnen på honom. Helt otroligt vad han helt plötsligt blev stor =)

Idag har det jobbats, tyvärr kröp tiden fram. Men vi har fått mycket gjort =) Fick i lugn och ro ta mig ann mina nya arbetsuppgifter. Har gått och blivit färskhetsansvarig, ett område jag inte kännt mig helt hundra med. Färskhet är viktigt, kanske därför det skrämmer mig lite. Det sista jag vill är ju att missa på det. Men idag gjorde jag veckans vältring i lugnt tempo. När jag sedan var klar med det gick jag hem en hel halvtimme tidigare.
Kom hem lagom till eftermiddagsfikat =) Blev kaffe och en glass, mums. Skönt att kunna sitta och ta igen sig lite efter jobbet.
Snart ska älsklingen till J och jag och grabbarna smiter ner en snabbis till stan. Har några saker jag vill titta på. Vet inte om helgen kommer att ha plats för shopping ;-)

Här ska nu bytas blöjor innan vi åker iväg.
Tittar in när jag och grabbarna kommit hem. Kanske med något skoj, vem vet ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback