En helt vanlig promenad

Nu när Milton lärt sig att gå, är det just det som han ska göra. Inte jämt åka vagn, utan upptäcka världen utanför vagnen =)
Idag gick från parkeringshuset till simmet, en sträcka på knappt 100 meter. Vagnen hade pappa och storebror som var på promenad och fixade ärenden medans vi badade. Vi valde då att gå och den ynka biten tog ca 20 min. Det skulle plockas, försöka ätas, rymmas, allt utom att gå mot simmet.
En äldre herre stannade och pratade med oss. Han tyckte det var så härligt att se Mille tullta runt på trottoaren. Ibland stannade han upp, pekade med fingret och gav ifrån sig ett ljud. Mille alltså, gubben stod still och pratade ;-)
Vi kom fram till att barn är oskyldiga och "rena". Dom födds oförstånde in i en värld där vuxna människor kan vara så elaka och onda. Det är VI som formar barnen, det VI gör tar dom efter!
Efter den lilla pratstunden fortsatte vi mot simmet. Kom dit i god tid, så vi hann med att duscha länge. Skönt att slippa stressa, klä på sig badkläder och värma upp kroppen innan vi slinker ner i badet. Idag var vi hela TVÅ barn och två personal. Var långt ifrån trångt i bassängen ;-)
Nästa vecka är det sista gången för Mille, sen får även han sommarlov från badet. Kommer bli lite besök i simhallen för grabbarna. Med två ungar som älskar att bada kan man inte vänta till hösten =)Nej han hann inte stoppa stenen i munnen ;-)

Båda grabbarna ligger nu och sover efter lite lunch. Älsklingen åkte iväg med sin pappa för att flytta hit båten och jag ska ta och vila lite. Tror simmet tog lite på mina krafter, eller så börjar jag helt enkelt att bli gammal ;-)
I eftermiddag får vi fin/lekbesök av Fam Lööke. Äntligen får vi till en liten date allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback