En ny dag väntar

God morgon! Jublar över ännu en natt med hel sömn. Ska jag börja vänja mig??!! Det här är en helt ny upplevelse. Tidigare har vi bara fått någon natt då och då med hel sömn. Nu har barnen sovit som stockar tre nätter i rad. Och inte nog med det, dom vaknar inte före 6.30 heller =D

Har varit och lämnat Melle på dagis. Inga problem nu när dom är ute. Han sticker iväg direkt och struntar i mig. När vi lämnade honom inne så blev han nästan jämt ledsen. Han ville bara att pappa skulle lämna honom. Skönt att han blivit större och mognare ;-)
Kommer hinna hämta hem min lille älskling med innan jag åker till jobbet. Härligt att hinna säga hejdå i lugn och ro. Viktigt för mig när jag inte kommer kunna säga godnatt till barnen!
Hur min dag på jobbet kommer bli vet jag inte??!! Fick ett samta igår kväll av mina en chef, förändringar from idag. I det stora hela blir det som vanligt men samtidigt inte. Blir att blicka tillbaka ikväll och sumera.

Mille ligger nu och sover sin förmiddagsnap. Får se om han slår till med en kortis eller en längre sovstund =)
Älsklingen valde att gå upp på övervåningen, kommer bli varje dag den här veckan. Det är ett plus dom dagar när jag stänger på jobbet.
Lägger nog upp fötterna i soffan och läser Allt i hemmet som kom igår. Lite slapp innan jag får fixa till mig inför den här dagen.

Önskar er en fin tisdag. Känns mer höst än vår idag =(
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback