I städartagen

God kväll!
Sitter i soffan och kollar efter lite inspiration med Mikie. Han har varit här och lekt med grabbarna under eftermiddagen. När jag kom hem blev det grillat =) Min favorit på sommaren och jag lovar att grillen var sprängfylld med godsaker. Så nu är magen mätt tills imorgon ;-)

Äntligen är den här jobbhelgen över. Den har varit seg om vi säger så. Fick nog en försmak på hur sommaren kommer vara om det blir fint väder. Inte alls mycket folk, eller jo men dom handlar inte mycket.
Sådana här lugna dagar går då åt till att fixa med sådant som annars hamnar vid sidan om. Idag har jag tex städat och gjort rent pantrummet. Det är kladd och flaskor/burkar överallt. Men nu är det rent, fint och organiserat!
Blev även ett rent personalrum och toalett. Ni får ursäkta mig men jag avskyr att städa andras toaletter. det är SÅ snuskigt men det måste även göras.
Imorgon stämplar jag in redan 6.30, härligt! Ser det som en dag närmare ledighet =) Tycker inte det är tråkigt att jobba men just nu är det en intensiv vecka som väntar. Jag vet hur trött jag kommer vara på fredag. Alla dagar med jobb kommer då att ta ut sin rätt. Men nu laddar vi för att jobba fem dagar =D

Måste även ge mig en klapp på axeln som orkade med att ta hand om ett stökigt hem när jag klev innanför dörren. Två små troll som lekt som tokar. Leksaker och kaksmulor överallt. Blev att fixa med mat och sedan plocka och dammsuga. Men nu är det skönt att ha det gjort =)
Ska nu sätta mig brevid Mikie och leta vidare. Mannen han får jag mysa med i sängen sen!

Ha en skön kväll och imorgon börjar en ny rolig vecka =D
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback