Måndag igen!

God morgon!

Helgen försvann i rasande tempo. Kalas i lördags och bad igår, en helt ok helg om ni frågar mig ;-)
Idag är det vardag igen, skönt med det också. För hur skulle det se ut om det bara var lördag och söndag!!?? Jag jobbar idag och är ledig imorgon igen. Skönt att gå in och göra en stägning och sen veta att man får vara ledig och mysa med familjen en HEL dag.
Dagis är stängt imorgon, så Melle får vara hemma. Jag har nagelfix kl 9.00 men efter det har vi lite planer. Utflyktsplaner närmare bestämt =) Blir vädret som får bestämma destinationen. Men det är just det vi gillar, att ibland bara ha lösa planer. Ta dagen lite som den kommer!

Älsklingen är nu uppe på övervåningen och fixar. Sakta men säkert händer det saker. Går inte snabbt när man är själv och bara kan jobba några timmar i veckan. Men snart är det jobbiga klart, det som tar längst tid. Vi snackar isolering.
Vi valde att ha öppet till taknocken i kupan. Blir mycket mer öppet och luftigt. Det blev dock 100 gånger jobbigare att isolera än om vi valt att bygga igen den. Vi tyckte det var värt att låta det ta längre tid och istället få det så som vi vill ha det. Inga genvägar bara för smidighetens skull.

Ska nu ta mig en kopp kaffe och sen vika in lite tvätt. När Mille vaknar blir det att köra en ny maskin. Gäller att hela tiden beta av barnens klädhög ;-)
Om några timmar väntar en dag på jobbet. Bara att köra på, har en skön vecka framför mig på jobbet =) Mycket tid att umgås med mina prinsar!!

Ha en skön start på veckan.
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback