Nytt, nytt, nytt


Ny vit spegel i sovrummet.

Har saknat att inte ha någon spegel i sovrummet. Mitt I-lands problem är att behöva gå ut i hallen för att se hur kläderna sitter på. Men nu är det ett minne blott =)
Jag och Mille svängde på vägen hem från IKEA in hos min fina Ramona på jobbet och hälsade på. Det var då jag slog till på denna spegel. Just nu står den lite inklämnd men tanken är en bättre plats när vi får mer rum ;-)

Igår köpte jag även detta söta halsband. Fint att man kan ta ut brevet och få ännu ett hänge. Kommer bli ett halsband som används ofta ;-)


Gillar den slitna gamla stilen.


Ska nu ta mig en kopp kaffe. Barnen var trötta rekordtidigt idag och gnällde efter välling och säng redan vid 18. Dom fick hålla ut ett litet tag och Mille somnade direkt.
Melles feber har inte gått ner och innan han skulle lägga sig var han riktigt varm. Fick lite alvedon och blev hur pigg somhelst. Är nog först nu som han somnat =)
Vi tyckte han luktade lite illa ur munnen på förmiddagen så det kanske blir att ringa Anders imorgon ifall febern inte gått ner. Han har 38.7, så det finns en viss risk för halsfluss. Mat och dricka har inte riktigt gått ner men det kan ju även bero på att han helt enkelt inte känner sig helt hundra. Min lille sork, att han skulle gå och bli så här =(
Vo håller tummarna för att han vaknar pigg och feberfri imorgon. Blir nog tyvärr inget dagis eller bad även om han är frisk. Dumt att äventyra men alla beslut tas imorgonbitti.

Ha nu en härlig avslutning på den här söndagskvällen. Som ser ut att sluta solig och fin!
KRAMAR bloggisar.


Kommentarer
sofie säger:

jag saknar dig!!!!!!!

2011-05-02 | 13:56:26
Lisa säger:

I MISS YOU TOOOOOOOO!!!!!!

2011-05-02 | 19:38:36
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback