Skaloverall från PoP


Bild från PoPs hemsida.

Surfade runt på nätet och hamnade på PoPs hemsida, inte ovanligt ;-)
Deras rea har ännu inte börjat, brukar börja någon gång under sommaren. Då passar vi ofta på att fynda deras skaljackor och byxor. Både jacka och byxa till Melle är köpt för ca 600 kr tillsammans. Det är bra mycket biligare än om vi skulle köpt det till ord pris.
Såg att dom nu reade ut skaloveraller, i rött och rosa. Ord prist är 995 kr men nu kostar dom bara 495 kr. Så idag när mina fina är på stan får dom springa in och köpa en till Melle. Hade beställt via nätet om hans storlek fanns att köpa. Men tyvärr var den slut i webbutiken. Älskar då att man kan kolla lagerstatus i sin egen PoPbutik. Här i stan finns den kvar i 98 =D
Gillar att dom är stora och bra i storleken. Melle har 98 i kläder nu men PoPs ytterkläder är nästan en storlek större. Så 98 kommer passa bra till hösten.

Många säger även att PoPs kvalitet inte är bättre än många andra märken. Kan bara säga att jag tror dom är bättre än vissa, tex H&Ms. Lite smuts torkas lätt bort, så vi behöver inte tvätta kläderna så ofta. Då slits dom inte lika mycket.
Dom märkena som jag skulle rekomendera föräldrar att köpa är PoP och Kaxs från KappAhl. Melles vinteroverall och tidigare skalkläder är därifrån. Dom höll riktigt bra kvalitet och overallen höll honom varm och torr i vintras.
Även Lindex har många bra kläder men jag har tyvärr inte testat dom. Om ni gjort det berätta gärna vad ni tycker/tyckte om dom =)

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Ska snart hoppa in i en dusch och fixa till mig inför dagens jobb. Stägning även idag, kommer funka kanon. Allt tack vare härliga kollegor =) Har även en del på min to do lista. Har mina exta ansvarsområden som måste börja betas av idag. För att hinna med allt innan jag går av för ledighet på fredagkväll.
Tror även jag fixat extra lång ledighet med. Som det ser ut nu är jag ledig lör, sön och måndag. Skulle varit ledig på tisdag men då har jag min sista utbildningsdag i Mjölby, dagsinventering. Inte det roligaste. Så för att inte få ledigt enbart en dag nästa vecka får jag ledig måndag istället för tisdag =D

Blåser ute även idag, så klä er varmt och försök att inte blåsa bort =)
Ha en FAB dag kära vänner.


Kommentarer
Angelica säger:

Visst har dom bra kvalitet på Pop!! Vi har köpt lite plagg från dom, men som sagt - på rea! haha Bland annat en skaljacka och den har varit helt underbar och bra!

Men vi köpte vår overall på Ullared för 300:-! OMG helt kanon och underbar, har inte gått sönder någonstans. Lätt att tvätta/torka av. Men Aimee har ju inte "rullat runt" så mycket heller... får se hur man gör nästa vinter. Men blir lite sugen på Pop overall om de ligger så lågt i pris under rean :)

2011-05-25 | 12:34:07
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback