Sommar, sommar, sommar


Frotetröjor till grabbarna. Hittade dom på rean och tanken är att slänga på dom när dom badar och det är dags för mat. Perfekt istället för en handduk!

Jag får nog lov att säga att vi är redo för en varm sommar. Den senaste tiden har grabbarnas sommargarderob fyllts på ganska bra. Mille har det lite extra bra eftersom han kan ärva brorsans kläder. Melle däremot har fått en hel del nytt. Idag fick grabbarna varsin fin tröja av mormor och morfar =D Melle sken upp som en sol och Mille han var på sitt vanliga crazy humör. Så jag tror det blev godkänt =)


Fina kläder från mormor & morfar. Melle fick en t-shirt och Mille en långärmad tunn tröja.

Långa shorts till Melle. T-shirten han fick passar perfekt till dom!

Snyggt reafynd till Melle.

Melle passar SÅ bra i rosa, så han fick en snygg t-shirt. Mille den lilla brottaren fick ett linne ;-)

Kunde inte motstå den här till Melle.

Melle fick även ett par sandaler med stängd tå. Perfekt när man åker bobbycar, inga såriga tår här inte ;-)

Snart ska vi ta fram lite jordgubbar och lättvispad grädde. Är CL final på tvn och den måste vi självklart se. Barnen har nu somnat, helt utmattade efter massor av bus i vår säng =)
Imorgon är det båtfix och morsdags fika som står på schemat. Funderar på att baka lite inför måndagens utflykt. Är vädret bra blir det Kolmården och just nu ser det lovande ut. Gud så skönt att vara ledig vardagar så man kan åka dit när (nästan) alla andra jobbar. Lungt och skönt, precis så vi vill ha det!!

Mina två fynd jag gjorde får ni se imorgon ;-)
Dags att förbereda "godiset". Magen är sugen på lite sött efter den underbara laxen. Min man vet hur man får den saftig och fin på grillen ;-)

Nu kör vi lördagsmys, eller vad säger ni!?
Ha en trevlig kväll, vilka planer ni än har!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback