Till ljudet av små barnfötter


Hade räknat med lite sovmorgon idag. Barnen har under veckan sovit till 6.30 som tidigast. Så efter att ha jobbat som en tok hade jag hoppats på lite sömn. Tvärr blev det inte så, Mille vaknade 06. Inte supertidigt men tillräckligt för att vi fortfarande skulle vara trötta. Lillkillen har under natten fått upp två nya tänder! Båda i underkäken. Inte undra på om han vaknade tidigt.
Barnen ville inte ligga kvar i sängarna så dom gick upp och lekte. Skönt att kunna få vakna till i lugn och ro medans dom busar runt. Mysigt att ligga och lyssna på små fötter som springer runt. Samtidigt hör man hur dom skrattar högt. Blev en bra start på dagen =)

Just nu håller jag på att fixa med cheesecaken. Botten håller nu på att svalna. Snart blir det att fixa med fyllningen och sen åker den in i kylen. Hoppas verkligen att den blir god men det tror jag nog!
Vädergudarna verkar vara med oss idag, så det blir nog att sitta ute på altanen. Det måste bara sluta blåsa. Vi vill helst inte sitta inne och fira 1 års dagen =)

Nej dags att ta tag i den här dagen. Mycket som ska fixas innan gästerna kommer.
Önskar er en lika fin lördag som vi kommer ha!
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback