Till Louise!

Fixade mina naglar på morgonen. Tack äntligen! Så här långa naglar var det länge sedan jag hade. Kanske så fula med ;-) Tre stycken hade gått av och resten såg bara dassiga ut!
Nu är naglarna nylackade och fina. Inga spår efter trasiga naglar här inte =) Blev en klassisk fransk med lite blommor. Rosa glittriga nu till sommaren. Och som vanligt är jag helnöjd!


Korta och snygga, precis så som jag vill ha det ;-)

När jag satt där och fixade mina naglar kom vi in på att prata om en gammal arbetskollegas flickvän. Jag känner henne inte personligen men jag vet vem hon är. Hon hade hittat in på min blogg och märkt att hon som gör mina naglar varit här. Och eftersom vi då alla "känner" varandra berättade hon att hon tyckt mitt hem var så fint. Jag hade det så rent och snyggt! Gud vad det var roligt att höra.
Jag är kanske inte den som skulle säga att jag är nöjd med hur det är här hemma. Det är ofta stökigt och i köket känns det som vi jämt har matrester på golvet. Vi får lätt dammsuga efter varje måltid och fika =) Så det blir ca 4 gånger om dagen.

När man då får höra en sådan här fin komplimang växer jag. Nästan så jag blir lite rörd! Det värmer att höra och jag vill tacka dig Louise. Jag hoppas att du fortsätter att titta in här och då får du gärna lämna ett litet avtryck. Det är alltid välkomnande =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback