Allt ok!


Ruggig höstmorgon!

Mille klarade sig med MVG. Han kunde göra det mesta som han bads om =) Hade dock helt glömt bort att vid 1,5 års kontrollen är det spruta som gäller. Kanske för det bästa, ingen gillar ju att hålla fast sitt barn för att dom ska bli stuckna.
Hade räknat med massor av tårar och skrik men det uteblev. Precis när han blev stucken började vi sjunga Imse vimse spindel och då blev han tyst. När det var över fick han såpbubblor och då kunde han inte tänka på sticket utan skrattade och sprang runt i rummet och jagade dom stora bubblorna =)

Nu är det snart dags att åka till dagis. Jag har turen som får lämna till lunch så länge barnen sover efter. Det betyder att jag slipper 40 min regeln =) Som sagt, jag har hittat det bästa dagis i stan!
Tänkte faktiskt ta och svänga förbi och köpa några lampor till fönstret innan jag börjar jobbet. Mamma hade två fina stjärnor som skulle passa här. Dom förra vi hade slängdes i flytten. Ekfoten hade jag tröttnat på =)

Nu ska väskor packas och matlåda ner i min väska. Hoppas ni får en rolig torsdag. Vet att jag kommer ha den bästa på jobbet idag =D
KRAMAR!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback