Det här med minnet...

Var en sväng i affären med grabbarna efter vi lekt ute på gården. Där blåste det knappt = skönt. Men så fort vi kom utanför gården fick vi vinden i ryggen. Tur var det, för vi kom fort till jobbet ;-)
Där passade jag på att handla saffran, smör och lite mer champinjoner. Ja här hemma finns det alltid just färska champinjoner ;-) I min matlagning kan man alltid få plats med några. Men huvudet var inte med och glömde även idag att köpa jäst!!
Så lagom när vi kom hem och skulle dra igång degen innan lunch slog det mig. Förbannade jästen, den glömdes idag med! Vara bara att ställa in alla grejor och fixa pannkakor istället =) Blir bara en aning trött på mig själv!

Grabbarna sover gott nu och jag slappar i soffan. Ingen tv och ingen musik är på. Det är tyst, lungt och skönt. Ibland är det precis vad man behöver. Tänkte passa på att vika ihop lite tvätt, hänga upp den nya och sedan köra en maskin till.
I eftermiddag hämtar vi pappa på jobbet, svänger förbi IKEA för att höra hur vi ska fixa ena sömmen som släppt på divandelen och köper en kontakt till en lampa. Passar nog även på att köpa några paket med jäst också ;-) Så innan vi far iväg ska jag förbereda maten. Skönt att bara kunna sätta in i ugnen och sedan koka pastan =)

Tar mig nog ett litet vil efter all tvätt. Känner att det kanske hjälper minnet ;-)
Ha det så gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback