Hjortburgare!



Gårdagens middag var hemmagjorda hamburgare på hjortfärs. Godare burgare får man leta efter. Och varför så goda? Jo smaken, tio gånger mer än med nötfärs!

Fick frågan igår efter ett recept. Och allt jag kan säga är att det finns inget direkt recept. Vi använder oss av både hjortfärs och fläskfärs, ca 60/40 % av varje. Sen är det lite kryddor och ett ägg i.
Vi väljer att köra färsen i kitchen aiden, då blir det en mycket jämn och lättarbetad smet. Vi upplever nämligen att dom inte faller isär lika lätt som när man blandar den för hand.

Till min fina Sofie så har jag det mesta av hjorten i frysen. Säg till vad ni är sugna på så slänger vi ihop en liten middag. Har ju en present här hemma till herren i huset ;-) Kanske har alla sjukdommar passerat nu, så vi kan ses allihopa!?

Barnen leker för fullt och jag tar det lungt. Om en stund ger vi oss ut en sväng, lite lek och shopping av saffran. Den var slut igår när jag smög iväg och handlade =)
Eftermiddagen ska bjuda på bullbak. Får se om grabbarna vill vara med eller om jag blir själv vid bakbordet =) Lättast är nog att vara själv men samtidigt är det kul att ha dom med =)

Ha en fin dag!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback