Jobbiga besked!

Hej svej!

Igår valde jag att inte blogga. Lusten var borta, att ett samtal kan göra så mycket!
En av mina vänner befinner sig på sjukhus. H*n har ett barn med hög feber som inte velat att gå ner. Inte ens efter ett dygn på sjukhuset hade det blivit någon förbättring. Fick ett sms på morgonen nu då det verkar att bli bättre. Och fortsätter det så här får dom åka hem ikväll. Misstanken är körtelfeber. Alla tummarna håller vi för att det är just det och alla insatser nu hjälper!!
Jag som vän känner mig i dessa lägen hjälplös. Allt man vill är att vara där, krama om och visa sitt stöd. Men ibland är det svårt men att visa att man finns där hjälper också. Visa att man erbjuder sin hjälp 24/7. Vad det än gäller!!
Kära fina vän det här är inga problem. DU klarar det för DU är STARK!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Nu lägger vi det åt sidan och fokuserar på den här dagen. Sista arbetsdagen för veckan =) Imorgon är vi båsa lediga och då ska vi ha en familjedag. det ser jag fram emot efter en vecka med mycket tid ifrån varandra. Igår var första kvällen på länge men då blev det lite avslaget efter beskedet.
Idag stänger jag och kommer hem efter barnen somnat. Men istället för jag och min kära egentid ihop. Vi behöver inte tänka på jobb på flera dagar ;-) Vilken lyx det är i livet.

Snart ska jag och grabbarna röra oss mot dagis. På vägen blir det att stanna och köpa blöjor till dagis.
Nu på morgonen har vi kört en skön start på dagen. Lite frukost, mys och fika. Därimellan klämde vi in lite dammsugning också ;-)

Dags att packa väskor och sedan bege sig mot dagens äventyr - både för mig och barnen =)'
Ha en skön torsdag. Gör den till ER bästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback