Måndag = bad

Då har vi kickat igång den nya veckan. Ett kort härligt pass på jobbet. Skulle kunna tänka mig att jobba så varje måndag ;-)
Barnen hade fotografering på dagis idag. Kl 14.10 fick vi tid och mellan jobb och foto fick jag lite tid över. Passade på att hämta ett recept och köpa tulpaner =) Äntligen kan man börja få tag på dom igen. Ska köpa en STOR bukett när korten är klara. Den ska pryda det vackraste jag har - mina prinsar!
Håller tummarna för att korten blev bra. Melle är lite mer allvarlig än Mille. Han har ofta nära till skrattet men det är just det som är så härligt. Mina barn är två helt enskilda små individer!

Om en stund ska jag och grabbarna hoppa in i bilen och åka till deras farmor. Hon ser efter Mille medans jag och Melle badar. Ska bli skönt att sparka runt i varmt vatten. Är även härligt att se Melle fara runt med energi till max. Sen är det hem för maten innan både jag och Melle kommer somna på två röda ;-)

Bloggar mer ikväll när vi landat efter dagens bestyr. Ska även visa den fina sjalen jag köpte igår =) Var ett mycket lyckat party och tack alla kära som ville komma hit! Jag hade det SÅ trevligt =)

Laters!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback