Minnen

I närmare 30 min har vi suttit och tittat på gamla foton på datorn. På vissa kort när barnen är små går det inte att se om det är Melle eller Mille. Är först när man ser kort som man förstår hur lika dom faktsikt varit och fortfarande är =)
Är inte länge sedan Melle var en liten sparv. Kan tycka att tiden sprungit förbi men det har inte ens gått tre år. Tiden med barn flyger iväg och varje dag är speciell. Det händer alltför mycket nu och det är ofta jag vill frysa tiden. Mina små hjärtan växer och är redan nu egna individer =)

Äntligen är den här dagen snart slut. Har varit fyra intensiva dagar då jag knappt varit hemma. Idag gick vi hemmifrån strax innan 9. En skön promenad till och från dagis innan jobbet började vid 10. Trodde dagen skulle kännas segare men jag är glatt överraskad. Den sprang förbi i ett rasande tempo, mycket pga härliga kollegor =)
Måste även berätta om mysigaste natten på länge. Melle drömde lite och kom själv in till oss. Han la sig mellan oss och somnade! Kan räkna på min ena hand hur ofta det har hänt =) Var härligt att ligga och hålla om min lille prins. Känna hans andetag och ha hans varma kropp nära.
Vi hade en så bra natt att vi vaknade med ett ryck strax innan 07 =) Melle valde dock att sova vidare till 7.45, hur ofta händer det?? Jag hoppas att han väljer att göra det till helgen när vi är lediga ;-)

Ska snart krypa ner i sängen. Hoppas på massor med sömn inför morgondagen. Blir att öppna på jobbet för att sedan avsluta kvällen på dagis. Imorgon är det föräldramöte och det blir jag som går. Christian slutar sent, så det är skönare för honom att få komma hem och ta det lugnt.

Tackar nu för mig, sängen kallar. Snart är det tisdag och en dag närmare helgen. Som jag längtar =D
God kväll bloggisar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback