Oh holy shit!


Jag och Mille förra veckan ♥

Kom för en stund sedan hem från föräldramötet. Vilken kväll! Är alltid lika kul att samla föräldrar med olika åsikter i ett rum. För att mixa till det hela slänger vi in några fröknar också. Hur slutar nu detta??

För min egen del slutar det med att jag sa det jag ville säga. Jag sa ifrån och förklarade när vissa föräldrar inte verkade förstå. Det här med personaltimmar och schema är allt ifrån en lätt sak. Jag vet från mitt eget jobb där Tid är pengar. Det kan verka så lätt men i verkligheten är det långt ifrån det.
Som ny förälder är jag även framåt och vid frågan om någon var intresserad av att vara föräldrarepresentant svarade jag snabbt ja =) Självklart jag vill vara med och påverka och ha ett nära samarbete med fröknarna. Det lilla roliga är att ingen annan ville vara. Så nu är jag själv i den rollen =D Men det kommer gå bra. Har redan en uppgift att ordna innan Luciafirandet.

När jag kom hem och berättade detta för Christian så kunde han gissa sig till det redan innan jag hann säga det. Känns inte som en typisk grej för mig men tydligen var jag lättläst ikväll ;-) Skulle inte räkna med honom som andra man fick jag till svar. Tack för den!
Men jag tar det med ro. Han sitter i detta nu och spelar nya COD med grabbarna. Det är väl självklart att inget annat är av intresse då ;-) Inte riktigt men jag får nog axla denna lilla roll själv men med lite hjälp av min andra hälft =)

Nu ska jag återgå till att titta på spelet. Är precis som innan Melle kom, varje kväll var det game =) För mig är det härliga minnen.

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback