SÖNDAG!


Efterrätt från tidigare i helgen. Mascarponeost och vispade äggulor med vaniljstång. Blanda med vispad äggvita. Smula amarettikakor och mörkchoklad. Sen är det bara att lägga smulorna i botten och på med krämen. Toppa med lite smulor och riven choklad.
För att göra det hela lite godare. Mjuka upp kakorna med lite starkt kaffe och konjak. Det gjorde inte vi men nästa gång ska vi testa, kakorna blir inte så hårda då =)

Ett litet recept så här på söndags kvällen =) Testade att göra det härom kvällen och den gick hem både hos mig och mannen. Men vi gjorde den utan konjak och kaffe. Jag hade nämligen inte planerat att göra den =)
Vi upplevde båda att kakorna blev lite väl hårda. Så nästa gång bler det en mindre barnvänlig variant ;-)

Just nu sitter jag trött som få i soffan. Nästa så jag överväger att gå in i sängen snart. Att jobba en en helg och inte vara frisk tar väldigt hårt på krafterna. Som tur var hade jag Andy vid min sida igår och det piggade upp =)
Nu har jag bara morgondagens pass på 10-20.15 kvar sen är det nästan helg =) Inte riktigt men jag har ledigt både fredag, lördag och söndag. Det inträffar inte alltför ofta =)

Ska snart ta mig en kopp te och mysa ner mig i soffan. Tända lite ljus och avsluta denna helg på bästa sätt =)
KRAM på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback