Dags att ta helg!



Då var helgen äntligen här igen. Veckorna springer förbi, helt plötsligt är det fredag igen =) Idag var dock eftermiddagen lite seg. Hade massor att pyssla men men jag tror att längtan att få komma hem blev lite för stor. Mina barn har jag knappt sett. Min man har jag knappt umgåtts med då jag somnat för tidigt i soffan =)
Hade turen idag att få finbesök på jobbet av Melle =D Att se denna själ springa runt och vara så skötsam. Ja det sker inte jämt när han är med oss men med mormor är det andra bullar =) Han hjälpte till att dra korgen, plocka i saker, plocka upp saker och ställa tillbaka korgen. Och för att avsluta besöket fick jag en puss ♥


Nu är pappan i huset iväg och handlar en säng till Mille. Den tänkta sängen saknade skruvar efter flytten ;-) Dom har inte slängts men ligger på något jäkligt bra ställe eftersom jag inte hittar dom.
Känns skönt för Buddah att äntligen få en riktig säng igen. Resesängen känns lite för billig =) Nu får han en vit och enkel säng. Med tiden ska han få ärva brorsans, som troligtvis får en stor säng i födelsedagspresent.
Har tänkt att börja med maten så den är klar när älsklingen kommer hem. Slår till med en god köttfärssås och spaghetti ikväll. Massor av hyvlad parmesan på det blir fina fisken =) Till kvällen kör vi mys, hoppas bara på att ögonlocken inte faller ihop ;-)
Imorgon väntar en dag med fest. Från eftermiddag till kvällen, typiskt att allt ska ske på samma dag. Avskyr att behöva fara runt!

Hoppas ni får en fin start på helgen. Kanske ni har några planer??!!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback