Korvgrillning

Har spenderat förmiddagen ute i "skogen" med våra fina vänner. Äntligen fick vi ihop en date allihopa =) Är så svårt att matcha in med jobbtider på dagar, kvällar och helger.


Tre sötnosar med äter korv och dricker festis. En mysig höstsöndag =)


I väntan på bra glöd ;-)

Min sötnos Agnes. Så stor du har blivit gumman!

Min lilla Miller iller ;-)

Vi valde att gå upp till den lilla skogen precis där vi bor. På schemat stod det att grilla korv =) Blev även lite fika och skitsnack. Barnen hade så skoj, sprangt runt och upptäckte världen själva. Ingen sprang bort eller blev ledsen. Måste nog vara första gången det händer ;-)
Mille valde att somna i vagnen så han sov sig igenom hela grillningen och fikat. På slutet vaknade han till. Då blev det lite bus med Agnes =) När vi kom in på gården gick grabbarna bananas i vattenpölarna. Helt otroligt hur skoj det kan vara =)

Är som alltid när vi träffas helt underbart roligt. Vi kan prata om allt och då menar jag ALLT ;-) Inga ämnen är tabubelagda och tur är nog det. Är skönt att ha vänner som man kan vara helt naturlig med. Vi är verkligen välsignade när det kommer till det med fina vänner!!
Jag och Mille har nu tagit ett varmt långt bad ihop. En massa bus blev det =) Och resultatet är ett ganska blött badrum. Men det får min man torka upp efter att han har duschat ;-)
När han är klar ska jag hoppa upp på min nya cykel och dra iväg och handla lite. Skönt att kunna strosa runt utan barn i lugn och ro. Ingen som ska ha banan, ingen som ska ta med sig diverse varor som inte behövs. Och ingen som skriker PRINSKORV vid charkdisken ;-)
Ska passa på att köpa en stor påse med godis till kvällen. Då blir det film och mys när barnen somnat. Ett perfekt sätt att kicka igång en ny arbetsvecka =)

Ska bara vänta på att regnet ska sluta falla, sen blir det lite shopping.
Ha en mysig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback