Bra start

God morgon! Här hemma tog barnen sovmorgon, en måndag av alla dagar =) Ja ja, börjar 11 idag så jag fick ju sova ut.
Sov när min älskling smög sig upp ur sängen och även när han gick till jobbet. Valde även barnen att göra. Vaknade 7.30 av att jag var kissnödig. Konstigt att trippa upp till ett tyst hem.
La mig sedan och tittade på nyheterna. Efter en stund kröp Melle ner brevid mig och vi myste en stund innan han tyckte det var dags för brorsan att stiga upp =) Det första som han oftast vill när han kliver upp är att väcka brorsan.

Idag blir det dagis för barnen. Har nästan helt torra näsor här hemma. Men jag tror att efter en dag kommer dom rinna igen =) Förkylningstider och på dagis går det mycket snoriga barn nu. Härliga med höstterminen ;-)
Själv väntar ett skönt pass på 11-20.15. En heldag på jobbet är inte vad jag känner för idag. Att ha varit ledig tre dagar har gjort mig lite lat tror jag allt ;-) Ska bli skönt samtidigt och jag får väl trösta mig med att jag är ledig imorgon =D

Barnen leker för fulla muggar just nu. Blir skönt för dom och komma iväg till dagis och leka av sig. Imorgon får dom vara hemma med mig. Vi har några små planer uppdragna =)
Nu ska jag ta mig en god kopp kaffe innan en dusch väntar. En snabb sådan, själv med barnen är inte alltid en bra kombo när man behöver duscha ;-)

Önskar er en lika trevlig start på veckan som vi har haft!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback