Ett ordnat kaos


Tacomys igår med farbror Mikie =)

Idag har jag äntligen tömt huset på alla småsaker. Hur mycket vi än hann att packa innan vi flyttade så fanns det massor kvar. Allt ifrån torrvaror till kläder. Hittade tom rena underkläder i torktummlaren =) Ja huvudet har nog inte helt varit med sen i tisdags då flytten gick.
Nu har vi i allafall bott här i ett par dagar. Börjar komma iordning. Hade det riktigt bra organiserat och fint imorse men efter eftermiddagsens tömning så är det lite kaos igen. Har ändå hunnit med att plocka upp det mesta. Är bara lite mer förvaring som ska upp, sen kommer det vara var sak på sin plats ;-)

Längtar till om en månad ungefär. Då har vi nog kommit riktigt bra iordning. Jag vill ha den nya tvbänken, badrumsskåp, klädförvaring till grabbarna, skjutdörrarna till sovrummets garderobsvägg. Ja och sedan allt smått. Vill slänga det som ska bort. Finns en del kvar konstigt nog =)
Drömmer om att få bo in mig. Få till det så som jag vill att det ska se ut. Börjar när nya soffan kommer nästa vecka. En stor värkig, har jag längtat efter. Vill att hela familjen ska kunna ligga och bara mysa samtidigt.

Imorgon är det jobb som väntar. Heldag på jobbet med min härliga kollega. Ser verkligen fram emot det. När man skrattar och skojar en hel dag - en perfekt lördag! Sen att vi kör halva söndagen ihop skadar inte heller =)
Söndagen innebär även en tripp till syster i K-holm. Ett litet klädparty får avsluta den här veckan. En av dom skönaste i mitt liv. Känns lite konstigt att säga med tanke på flytten. Men nu har vi kommit hem igen!

Snart blir det sängen. Längtar efter att krypa ner och bara slappna av. Men först blir det en kopp te och lite tända ljus.

Trevlig helg!


Kommentarer
Anonym säger:

Lilla micke är sig lik :)

2011-09-26 | 20:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback