Jag lever

Jag hoppas ni har överseende med det dåliga bloggandet =) Men nu när vi håller på och renoverar i nya lägenheten har jag inte tid att sitta framför datorn. Och när kvällen väl kommer, ja då är vi så trötta =)

I fredags drog vi igång. Då började vi att måla. Vi har hunnit med att måla Milles tak och väggar. Målat och tapetserat i vårat sovrum. Tapetserat en fondvägg i Melles rum. Målat en gång i vardagsrummet. Där har vi hunnit med att bygga en fondvägg i träpanel. Den ska nu bara målas vit sen är den klar =)
Självklart har vi inte kunnat göra allt detta själva sen i fredags. Nej första dagen körde vi fyra timmar själva. Hann med att måla sovrum, vardagsrum, Milles rum & tak en gång. Under tiden hade mamma barnen. Annars hade det aldrig gått.
På förmiddagen fick dom vara hos farmor och Göran då vi tittade nya på dagiset. Tror grabbarna kommer trivas riktigt bra där =)
Igår fick hjälp med tapetseringen av min pappa. Mamma var gullig och tog barnen efter lunch. Christian och svärfar byggde fondväggen. Vad gjorde jag då?? Jo jag styrde med lite allt möjligt, lite målning, lite städning, lite handling. Hann med att täcka lister inför dagens målning. Hoppas på att vi ska kunna bli nästintill klara idag. Då ska vi kunna flytta nästa vecka =D

Här hemma blir det snart frukost innan dagens jobb drar igång. Ska bli skönt att vara klara snart. Kan inte sluta säga det men att bara ha ett hem att bry sig om är vad jag längtar efter nu.
Ska försöka lägga upp lite bilder ikväll. Det är inget jag lovar. Ni får ta att bloggen kommer att komma i andra hand ett tag framöver. Men när vi har flyttat klart lovar jag att bli bättre =)

Ha en skön söndag.
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback