Lets go hippie

Vi kommer vänta med att renovera badrummet tills senare i år/början på nästa. Just nu finns inte tiden till.
Vi har pratat här hemma och kommit fram till att det blir för mycket. Vi ska måla och tapetsera om i alla rum. Bygga en fondvägg. Och har man aldrig renoverat ett badrum så har man ingen aning om hur mycket det är som ska göras. Lovar er att det tar mer tid än man tror.
När barnen nu ska börja inskolning och jag jobbar kommer det inte att gå ihop. Tiden kommer inte att räcka till. Visst känns det tungt men just nu orkar vi inte ta på oss mer. Vi ska även hinna med att flytta och göra det sista här i huset INNAN 29 sep. Den ekvationen går inte ihop. Kanske om man lagt bort arbetet men det är att slösa onödiga pengar. Vi nöjer oss med gamla hippietapeter från 70-talet =) Herregud hur ofta är man i badrummet. Sällan där vi har middagar med goda vänner =)
Det mogna alternativet är att inse hur stressigt det skulle bli. Hur dåligt vi nog hade mått under och efter. Nej hälsan går först! Lät väl lite vuxet ;-)

Om vi tar lite semester och låter barnen åka på semester så kommer vi ha ett nytt badrum på några veckor. Det känns mycket bättre. Barnen har tur som har många omkring dom som tycker om att se efter dom. Jag ser hellre att det är så än att dom har två föräldrar som stressar ihjäl sig. Det mår dom inte bra av. Speciellt inte nu när det är tillräckligt mycket förändringar för dom.
______________________________________________________

Om ett par timmar är det dags för att jobba lite. Ser fram emot den här dagen. Lite extra roligt folk som jobbar. Torsdagar är bra försäljningsdagar = man får jobba =) Gör jag i vanliga fall med men det är stägning som vankas får tiden gärna springa iväg =)
Det som dock är lite tråkigt är nog inte att jag kommer få någon latte. Min fina kollega kom igår  morse med en stor latte. Hur kan en dag bli dålig då ;-) Tack L!

Nu blir det lite planerande.
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback