Morgonmys

Här brevid mig i soffan sitter Milton. Han har fått tag i en flaska och nu sitter han och försöker skruva på korken =) Koncentrerad till max men till skillnad från sin bror är han inte frustrerad ;-) Melle kan bli hysterisk om det inte går som han vill =)

Skönt att vara ledig idag. En heldag på jobbet gör en mosig i huvudet. Vädret gjorde mig inte piggare på något sätt heller. Riktigt höstrusk! Men hellre jobbar jag en sådan dag.
Idag är det sol, perfekt en dag då man är ledig. Våra planer är en lite date med mamma på stan. Vi ska bjuda på fika som tack för brödexpressen ;-) Min mamma lyckades att baka lite bröd till min man i helgen. Men det verkar vara en mindre vetenskap när det både är gluten och laktosfritt!!??
Jag ska även passa på att köpa en avskedspresent till grabbarnas ena fröken. På torsdag är det sista gången som hon jobbar innan dom slutar. Är fruktansvärt sorgligt, då hon haft hand om båda grabbarnas inskolning. Som tröst har jag att hon går i pension i december. Så i vilket fall hade hon inte varit kvar även om vi inte flyttat.

Blir nog att fixa till sig lite nu innan vi åker ner till stan. Tar lite tid med två busfrön som är överallt och ingenstans =)
Ha en trevlig tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback