Små barn - stora viljor

VAB idag, roligt värre. Mille är fortfarande som en kran. Snoret rinner men ingen feber. Är inget fel på energin heller, 110 som vanligt =)
Morgonen började bra. Glada och hungriga barn, massa bus. Sen byttes det ut mot gnäll och trots. Den ena ville en sak och den andra en helt annan. Attackerna avlöste varandra, härlich. När sedan vår säng skulle bäddas, då var det två barn som skulle vara med. Ingen hjälp dock, utan bus i sängen. Vår säng försöker vi att inte busa i men ibland bryts dom reglerna. Så efter X antal lyft ner från sängen blev det kaos. Skrik och gråt, barn som sprang runt. Fanns ingen hejd på dom. Så lösningen blev sängen för båda två. Lite lugn och ro för alla.
Tror att det är den oroliga natten som spökar lite med. Båda barnen sov lite halvkasst och vaknade när pappan i huset gick upp. Kan lätt bli så att tröttheten tar överhand.
Med ett barn är det mer kontrollbart men två på samma humör blir lite mer av en match =) Eftersom våra barn är olika i hur dom hanterar sin trötthet så går det inte att sätta sig i soffan och varva ner. Melle tycker att det är mysigt men lillebror får lätt myror i brallan. Han kan inte riktigt sitta still när han är trött. Utan han gör allt för att inte sitta still =)

Gör inget om dom skulle somna nu. Vi har en dag med små to dos.

* BVC med Melle. Det är dags för två och halvt års kontroll
* Beställa kakel och lite andra tillbehör till badrummet
* Såga till trallen åt svägerskan och lämna den
* Middag hos svägerska och sambo

Måste även svänga förbi och köpa en ny tvättställning då vår börjat gå sönder. Med all tvätt som blir med två dagisbarn behövs en hel =)
Ska nu ta en dusch och sedan fixa lite lunch.

Äntligen helg bloggisar =) Har ni några planer för ER helg??
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback