Wordfeud

Är ni fler som nu dissar facebook för detta spel?? Nja inte riktigt men att facebooka på jobbet är ju SÅ ute. Nu wordfeudar vi varandra så det står hräliga till =) Ja lite i smyg och på rasten, för annars blir ju bossen arg ;-)

Nu är det bara en arbetsdag kvar den här veckan. Sen väntar långledighet. Kan behövas känner jag. Fredag till tisdag kommer fokus förhoppningsvis att ligga i lägenheten. Men först ut på fredag är besök på nya dagiset. Tänk att på måndag är första dagen för grabbarna. Lite sjukt att göra en ny inskolning igen. Tror att det kommer bli bra. Mille har inte varit helt bekväm på dagis sen han blev biten. Varje gång som vi lämnar honom blir han ledsen. Men det går snabbt över. Det började efter han blivit biten. Innan gick allt fint, inga tårar eller skrik.
Vi tar alla nya tag på måndag, skönt för jag behöver lite lugn. Kroppen KRÄVER lugn. Tur att det bara är ca två veckor kvar ;-)

Snart är det middag och sedan väntar en dusch. Behöver det efter att ha jobbat och hunnit med att veckohandla +  spackel och tillbehör till lägenheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback