Att stanna upp & njuta!

Läste igår i en tidning om hur det är lätt att missa våren i jakten på den. Tycker det är en ganska viktigt att faktiskt tänka så. Är så lätt att prata om allt man vill göra när hösten och mörkret försvinner att man bara rusar igenom hela våren.

Något som vi försöker att göra är att vara ute mycket. Som idag när vi skulle till dagis stod vi länge vid en brunn och släppte ner stenar. Grabbarna var lyriska och jag kan inget annat än älska dom ögonblicken! Vi pratar även om alla djuren som vi ser när vi cyklar. Kanske inte är mer än fåglar, någon hare och en och annan daggmask ;-) Men vi tar oss tid att faktiskt prata om hur naturen omkring oss ändras. Det är inte längre snö och blask ute. Det har blivit grönt på gräsmattan och snart kommer all lera försvinna och ersättas av just gräs. Träden går från kala och tråkiga till att knoppa och sedan slå ut i blom!

Tycker att vi alla ska försöka att njuta mer av våren som faktiskt redan varit här ett tag. Jag kan erkänna att jag kommer bli bättre på att vara HÄR & NU! Ta vara på varje liten stund. Om det så bara är en kopp kaffe ute i solen - let it be. Det ger energi att bara stanna upp i tillvaron och se sig omkring. Njuta av stunden!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback