Den lilla människan KAN göra skillnad!!


I januari i år startade två föräldrar med cancersjuka barn i USA en kampanj på FB. Dom ville att det skulle tillverkas en skallig Barbie då deras barn tappat håret i samband med behandling av sin cancer.
Via FB fick dom kontakt med andra föräldrar i samma sits. Över 156 000 personer gillade kampanjen. Så en skallig och vacker Barbie blev tillverkad =D
Hur fantastiskt är inte det??!! Jag blir helt till mig. Vi kan verkligen göra skillnad och påverka stora bolag i världen. Dom lyssnar mer på oss än vad vi tror!

Inte nog med att tillverkarna av Barbie gör henne skallig. Till dockan ska man kunna köpa peruker, hattar och scarves. Allt för att små barn med cancer ska kunna känna igen sig.
Man kommer inte kunna köpa dockan i butik utan den doneras till bla sjukhus. Kanske lite tråkigt då inte alla som vi kan få tag på dockan. Som det ser ut just nu kommer den inte till Sverige heller. Men om vi alla kämpar för det så kanske det inte är en omöjlighet heller ;-)
Vi kanske skulle starta en FB grupp för det??!! Vilka är med?

God morgon bloggisar. Hoppas ni har en lika fin morgon som vi har det. Lediga idag och inga större planer på schemat. Melle vill hälsa på mormor så en sväng dit får det nog bli =)

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback