Mina hjärtan!

Ja en större familj kanske man skulle ha ;-)

Hela dagen har jag längtat efter mina grabbar. Brukar bli så när det är mycket och stressigt på jobbet. Då längtar jag hem, till lugnet och myset med familjen.

Minn jobbdag har varit kaotisk. Hur klockan kunde slå 13.30 och jag inte fått i mig någon lunch är ett mysterium. Men det var trädgårdstema idag. Ca 25 bord med mestadels trädgårdsprylar. Vi hade blommor till en förbannelse. Kan säga att när jag gick hem var det inte lika mycket kvar ;-) Har själv köpt några som jag ska ha ute på balkongen. I helgen ska vi nog röja upp lite därute. Vi är på jakt efter en rottingsoffa men det går aldrig att köpa någon lös. Har ni några tips var man kan köpa lösa så hojta gärna till =)

Nu sitter vi i soffan hela familjen och har det skönt. Grabbarna har badat i 45 min och jag har passat på att dammsuga och städa av lite. Älsklingen drog iväg till posten för att hämta ett paket han fått. I det stora paketet låg en ny humidor och inte nog med det, lite nya cigarrer fick han med.
Humidoren är en gåva från en kille som han hjälpt med en hemsida. Han har gett lite tips och råd hur han ska göra  och som tack fick han en ny älskling. Den här är betydlig större och snyggare än den han fick av mig. Ett plus i kanten till toffsen på nyckeln ;-)

Nu sitter vi här i soffan och ser på Polarexpressen. Det var Melle som ville se den. Är lite mys med tanke på hur mycket vi såg den i början på året. Då kunde han sitta hela filmen igenom utan att knappt röra sig =) Är inte så dom direkt rör någon fena nu heller. Tröttheten är kickat in och om en stund är det två grabbar som kommer somna sött.
Imorgon tar vi en liten sovmorgon. Kan vi alla behöva efter tidiga mornar och långa dagar på jobben. Helgen startas med kortdag på grabbarna på dagis. Själv kör jag till 16.30 imorgon med =) Men efter det är helgen äntligen här igen!!

Trevlig kväll på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback