Weekend!

Dagen igår var helt otrolig! Vi firade Sofie som fyllde år. Kalas för min fina vän som hade fixat en härlig tillställning.
Av oss fick hon en fin Lola sjal. Jag och min vän brukar han likadana saker, så nu har vi även sjalar som matchar ;-) Även ett par söta kökshanddukar med rosor gömde sig i ett av paketen.

När alla andra gäster gått hem beställde vi pizza/kebab och lite gott i glasen. Pratade minnen och skrattade så jag nästan dog. Nästa gång jag är på Harrys med Sofie ska SPA avdelningen besökas ;-)
Var trötta barn som kom hem och la sig i sängarna och somnade. Vi vuxna spelade lite Rumble i tystnaden. Skönt efter en dag med lekande barn omkring sig :-)
Är det någon mer än vi som känner att efter fyra spel så kan man lägga av för då är huvudet som mos?! Vi valde i allafall att lägga ner och se några avsnitt av vår favoritserie innan ögonen föll ihop.

Idag är det bad med Mille på förmiddagen. Efter det blir det lite jobb. Just nu skulle jag vilja vara ledig men när jag väl kommer dit vet jag att det ändras :-)

Hoppas att ni har en lika fin och solig söndag som vi :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback