Glass i stora lass

 
Gårdagen bjöd på sol så vi valde att åka till Sörping och äta lite glass. Tror det var sista gången för i år - sorgligt!
Grabbarna fick själva välja glass och det blev inte dom störta eller konstigaste glassarna. Mille valde en Blå måne, man fick en smurf som ni kan se ;-) Han åt faktiskt nästan upp hela sin glass. I slutet fick han lite hjälp eftersom han inte riktigt nådde ner med skeden i glassen =)
Melle slog till på en liten mindre bägare med glass och massor med strössel. Han valde den nog pga den lilla vindsnurran som satt i. Allt som snurrar är ju helt fantastiskt ;-)
 
 
Eftermiddagen spenderade vi sedan hemma hos farmor och Göran. Det vattnades en del och fikades ännu mer ;-) Dock var det inget barn som skulle bada denna gång. Kanske var sommarens sista dopp som dom missade??!!
 
Nu har vi kickat igång den här veckan. Kort dag på jobb och dagis. Spenderade eftermiddagen hemma hos mormor där det bjöds på MASSOR av fika. Tårta, paj och kärleksmumslängd. Blev ett litet missförstånd där ;-)
Barnen hade skoj och fick från mammas balkong se två JAS plan och ett KLM plan landa. Dom bor precis i stan där planen börjar att gå ner för landning =)
 
Mille flörtade lite med mina föräldras granne. Hon gick ute på loftgången vid deras balkong och Mille vinkade så glatt och sa hej. Han fick samma sak tillbaka och då blev han så glad att han började slänga slängkyssar till henne. Självklart fick han flera stycken tillbaka =) Ett litet chramtroll det där!
 
För mig och grabbarna är det ledigt i två dagar nu. Vi har inga direkta planer, gör lite vad vi känner för. Men en sväng till Berg kommer det nog att bli ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback