Hej i morgonen

Idag började inte dagen med lite sovmorgon. Nej vid 6.30 klev båda grabbarna upp. Men dom somnade betydligt tidigare igår ;-)
 
Första dagen på jobb och dagis igår. Gick ganska bra för båda parter. Melle var lite ledsen när jag skulle gå. Han höll hårt om min hals och ville INTE att jag skulle åka. Men världens snällaste fröken bad om hjälp att duka fram till lunchen och självklart fick hon hjälp. Sedan vinkade dom hejdå till mig från fönstret när jag cyklade iväg.
Spelar ingen roll hur mycket jag vet att han har det bra på dagis, det värker ändå i hjärtat. Jag har sådan lust att ta med ungen till jobbet, allt för att han inte ska känna som att jag överger honom.
Nu tror jag inte att det kanske är så han känner men jag kan inte låta bli att tänka så. Det bandet en mamma delar med sina barn är speciellt. Vi har delat allt under 9 månader och sedan har man fött fram denna lilla varelse. Det går inte att komma ifrån!
 
Mille var däremot som en solstråle. När han såg sin favoritfröken Gittan sprang han fram med ett skratt till henne =D Sedan hängde han i hennes kjoltyg.
Sådan tur att man har fått två så olika ungar. Den ena är det fullt ös på hela tiden. Den andra är mer försiktig. En som ska vara i centrum och en som gärna är liten på sidan om. Men det är därför dom är så härliga =)
 
Min dag på jobbet sprang iväg. Eftermiddagen spenderade jag och kollegan i kassan. Vi hann iväg några minuter för att sedan återvända. Men vi fick en del gjort i allafall ;-)
Första dagen var lite stressig och det gör mig inget. Hellre att hålla tempo och bli lite svett än att ha det lungt. Jag hoppas att även denna dag fylls med en massa härliga kunder. Var allt några som var glada att se mig tillbaka. Det är ju en kick =D
 
Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och snuffa lite på barnen innan det blir jobb.
Får se om jag kikar in ikväll när jag kommit hem =)
 
Ha en FAB dag!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback