Höstnytt till grabbarna

En ny tröja till Mille.
 
Vi har haft en underbar söndag. En visit till Söderköping där vi åt glass. Passade även på att titta på lite båtar och promenera längs med kanalen. Kanske är sista gången för i åt som vi är där. Sorgligt men sant!
 
Grabbarna somnade ganska snabbt sedan i bilen. Så vi for vidare till Norrköping och svängde in lite snabbt på Lager 157. Gäller att göra det själv eller när dom sover ;-)
Handlade varsinn ny tröja till grabbarna, baslinnen och t-shirts att ha under tröjor. Melle fick nya kalsonger och mysbyxor. Går åt nu ;-)
 
Själv kom jag ut med en klänning/topp och ett linne. Gick bara snabbt över damkläderna. Kommer bli skoj när dom öppnar här i stan. Mycket kläder till framförallt barnen kommer att handlas där. Billigt och med mycket bra kvalitet!
 
Melles nya tröja.
 
Vi ska snart äta lite middag här hemma. Blev sjukt sugen på sill idag, så egen gubbröra ska göras ;-) Har precis kokat ägg och snart ska allt skäras och blandas. Färskpotatis och nyklippt gräslök, sommarmat är SÅ gott =) Gäller att äta nu för till vintern är det inte alls lika gott.
 
Bloggar mer om vår dag senare ikväll =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback