Jeanstyg i soffan

Tog en liten tur efter lunch med mamma. Båda barnen somnade självklart efter den tidiga uppstigningen i morse =) Är inte ofta man ser Melle lägga sig och sova efter lunch.
 
Tanken var att åka till Berg och besöka den mysiga inredningsbutiken. Mamma hade besökt den i helgen och hade bara gott att säga om den. Självklart blir jag sugen på att se vad den hade att erbjuda mig. Men med min tur hade dom stängt för semester IDAG!
Var bara att styra till stan igen. Fick bli ett besök på Handplockat och deras rea. Kuddar och diverse möbler hade 50 % rea. Hittade mitt fina väggskåp, dock inte på rea. Men till hösten kanske jag gör en investering ;-)
 
Trillade över denna kudde för halva priset. Utan tvekan köte jag den och ett annat fodral i jeanstyg. Tyvärr var det ingen innerkudde till, så det måste jag åka och köpa. Även det fodralet låg på rean =D
Lyckades även att få med en korthållare. Den har jag redan satt upp i hallen =) Därpå pryder snart vykort och bröllopsbilder väggen.
 
 
Ska ta och fredagsplocka lite här hemma. Dra fram dammsugaren och sedan landar vi ikväll med färska räkor, ostar, kex och gott vin framför Mia Skäringer. Jag är nog den enda i detta land som inte sett hennes föreställning än =) Har bara hört gott om den. Räknar med att träna magmusklerna lite om jag säger så...
 
 

Kommentarer
Tullan säger:

Är den Sluss 11 butiken ?

Svar: Ja det stämmer. Har du varit där Tullan ??
Lisa & Christian Rudqvist

2012-08-03 | 21:27:12
Tullan säger:

Är den Sluss 11 butiken ?

2012-08-03 | 21:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback