Sorel till barnen

Det börjar snart bli dags att köpa vinterskor till grabbarna. Deras allväderstövlar funkar perfekt nu till hösten men när snön och den riktiga kylan kommer vill jag ha något ännu bättre =)
 
Vi har redan nu tittat ut Sorelkängorna till grabbarna. Dom är helt perfekta till vintern. Håller fötterna varma ner till -40 grader. Får ju räkna med att vi kan få riktigt kalla vintrar ;-)
Dom är vattenavvisande och har ett vattentätt gummi runt om skon. Allt för att inget vatten ska ta sig in och kyla ner foten!
 
Vi har tittat på två modeller. Måste snart ta oss ner till stan och prova ut vilka som passar bäst. Gäller att vara ute i god tid så inte allt tar slut.
 
Den här är lite av min favorit då den har ett tjockt mysigt foder. "Plösen" har ingen öppning, så snö och vatten kan inte ta sig in.

Även denna är en kandidat.
 
Får som sagt se när vi tar oss tid och inhandla skorna. Maken är lite tjenis med dom i butiken så han får självklart hänga på ;-) Dom skulle även hjälpa oss att ta hem bra badskor till Thailandsresan. Till Melle fyndade vi ett par på rean men Mille behöver också. Bra service det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback