Det är undersidan som gör skon!

 
Efter lunch åkte jag och barnen hem till mamma för lite fika. Hade fått sms från syster att kusinerna önskade sig morgonrockar, så efter kaffet smög jag iväg tll stan. Tur att mina föräldrar bor ca 10 min från city. Tar ju ingen tid att springa in och fixa lite julklappar. Barnen lämnade jag kvar lekandes hos mamma ;-)
 
Först sprang jag in på Gina för att köpa sovkläderna. Ikväll är det jag som inviger mitt nya set =) Trillade över ett par urläckra skor också. När jag såg priset var det ingen tvekan - 199 kr. Kan man köpa skor så billigt??!! Uppenbarligen kan man det.
Det är självklart ett par festskor, kanske nyår. Är lite trist att köpa dyra skor och bara används ett fåtal gånger. Har gjort det för många gånger. Nu behöver jag inte känna mig dum som använder ett par skor en gång och sen kanske aldrig mer ;-)
 
Var inte bara priset som gjorde att jag köpte dom. Sulan är ju bara för häftig. Nästan lite som Louboutin - den gör hela skon. Silver och glitter skriker ju bara nyår baby!!!
 
Är även ett fint mönster som pryder undersidan.
 
Köpte även en snygg tröja i ljusgrått. Så mitt shoppingbehov är stillat för ett tag ;-) Men var även duktig och köte några fel klappar. Snart är vi helt klara. Är så skönt att slippa behöva stressa sista dagarna.
 
Snart blir det hockey och nattning av barn. När dom sover åker sushin fram. Gud så gott med lite lyx nu när arbetsveckan snart drar igång för min del ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback