Morgondagens klappar!

Så har denna tisdag snart nått sitt slut. Även jag är slut. Slut som människa! 
Dagens har varit intensiv. Först jobb, sedan hämta paket på stan. Hem för att laga middag och bada barn. När sedan klockan slagit 18 plingade det på dörren och världens bästa Maria kom hit =)
 
Nu har alla grabbarna i familjen blivit fina i håret. Även Mille gick med på att klippas utan tårar denna gång ;-) En liten klubba fick han efter och sen somnade han i soffan. Inte helt fel =)
Melle älskar att bli klippt. Han sitter stilla och lyssnar på vad Maria säger. När hon gick fick hon en kram. Vet att han tycker mycket om vår frisör! Och det gör självklart vi med =)
_________________________________________________________
 
På stan hämtade jag en liten avskedsgåva till en av grabbarnas fröknar som gör sin sista dag imorgon. Är så sorgligt då både grabbarna och vi tyckt så mycket om henne. Men ibland måste även bra saker ta slut. Så som tack för denna höst med allt stöd som vi fått från både henne och alla andra, så får hon en liten gåva av oss.
 
Handmålat måste vara en av dom bästa butikerna i stan. Det går ALLTID att hitta en present där!
 
Resten av personalen får en pralinask och en julkaka. Skulle nog ge dom hela världen om jag kunde. Det jobb dom gör är helt otroligt. Alltid med ett leende på läpparna!!
 
Hela rubbet, påsar och innehåll är från jobbet. Om ni aldrig varit hos oss och handlat går det att få sex julpåsar, lika många chokladaskar och julkakor för under 250 kr. Och det UTAN personalrabatt. Gör det på ICA ;-)
 
Nu ska vi mysa ner oss i soffan och se andra delen av Morden i Sandhamn. Imorgon ringer klockan tidigt och en ny dag i julsterssen tar vid. Undra om morgondagen blir lika välfylld med kunder??!! =)
 
Trevlig kväll!
 

Kommentarer
Faster M säger:

Vad fint av er :)

Svar: Tack :)
Lisa & Christian Rudqvist

2012-12-18 | 22:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback