Nu tändas tusen juleljus

Till höger om tvn står nya favorit ljuslyktan. Mannen hittade den på Ullared förra veckan ;-)
 
Massor med ljus är tända här hemma. Det ihop med julbelysning ger en varm känsla. Kan behövas då tempraturen utanför fönstret är minus.
 
Söndagen har försvunnit i ett naffs. Sista hellediga helgen innan jul. Känns sjukt avlägset men ser man det i jobb kommer det gå fort =) Kommande vecka är dock inte alltför jobbig även om den innefattar en hel helg i butiken. Men det beror på tidig dag imorgon och sedan ledig. Jobba 4,5 timmar onsdag och sedan ledig torsdag. Sen är ju helgen helt plötsligt där =)
 
Den här dagen har vi badat jag och Mille. Han är som en vilde i vattnet. Men han har en vilja av stål. Vill han inte, ja då vill han inte. Och tro inte att man kan ändra honom, inte ens med mutor ;-)
Efter lite snabbshopping, bla ny vintermössa till Melle och en ny julgran blev det lunch. Falukorvsfest och nöjda barn. Dom åt som hästar och fick energi för pulkabacken. Idag var även snowracern med men pulkorna var ändå favoriterna. Konstiga små herrar det där ;-) Jag var i allafall nöjd som sladdade runt i backen. Dock slutade det hela med ett skrapsår i ansiktet på Melle. Några äldre barn gjorde det lite kaos i lilla backen, så herrn åkte ur och slog i. Men det blev inget allvarligt som tur var.
 
Ikväll blir det en tidig kväll i sängen. Är helt färdig efter den här helgen. Mycket lek och frisk luft och självklart bad ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback