Tredje advent!

Gjorde en egen liten julgrupp i veckan. Mycket billigare än att köpa en färdig. Sen får man välja vilka blommor man vill ha!
 
Lyckades att klämma in lite blomstershopping i veckan. Pulade ihop en liten grupp som blev riktigt söt =) Den får nu stå på matsalsbordet där den passar perfekt!
 
Denna söndag har varit busy. Först städade vi, sen kom en gammal granne förbi och fick sin telefon fixad. Jag och Mille har varit på julavslutning på simmet. Nu är han en färdig späckhuggare =)
Kan nu säga så här en vecka innan jul att det ska bli lite skönt med ledigt från veckans två aktiviteter. När veckorna är som mest stressiga då känner man att den tiden man är ledig är dyrbar. Då kan det faktiskt vara skönt att slippa simmen. Men eftersom grabbarna tycker det är så kul så fortsätter vi självklart i vår med =)
 
Nu tar jag igen mig i soffan med en kopp kaffe. Samlar lite kraft för att åka och handla mat och shoppa lite nödvändigheter till hemmet på IKEA. Måste ha ljus och en ny stekpanna. Pannan skulle behövt shoppas för minst en månad sedan ;-)
 
Ha en mysig tredje advent bloggisar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback