Vi börjar i fel ände - juldagen!

Dom flesta korten från julafton ligger på systemkameran. Har inte tömt den än. Får göras under dagen =) Så tills dess får vi börja med gårdagen - juldagen =)
 
Var trötta barn som vaknade för tidigt. Inte sov dom något under dagen heller. Så vid slutet på dagen var det mest tårar och gnäll. En viss otacksamhet upplevde vi också. Leksaker är inget som kommer att inhandlas den närmaste tiden i detta hushåll. Alla julklappar har vi inte ens packat upp. Dom kommer vi ta fram vartefter =)
 
Julklappsöppning. Denna herre har nog varit ganska nöjd med det mesta han fått. Mjuka paket har inte blivit någon höjdare än ;-)
 
Här hemma svämmar vi just nu över i leklera. Den är grabbarnas stora favorit om man bortser från tåg. Det har dom ju också svämmat över i =)
 
Vi började dagen hos mina föräldrar dit syster och bror med familj också hittat dit. Dom minsta kusinerna röjde så jag själv höll på att somna av utmattning ;-)
Vi skippar alltid julmat och äter mammas hemmagjorda kåldolmar. Smakar ljuvligt och uppskattas av dom flesta, bara syster som inte lärt sig än ;-)
 
Väntan på alla julklappar ;-)
Mormor läser saga för kusinerna.
 
Efter mina föräldrar spenderade vi kvällen hos Christians pappa och fru. Ännu mer julklappar och trevligt sällskap. Så just idag känner jag mig inte sugen på att umgås med folk mer ;-)
Tror det sista lediga dagen kommer spenderas med plock och pill här hemma. Skulle behöva handla lite, får se om jag tar mig tid till det =)
 
Önskar er en fin annandag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback