En dag som var bra blev bättre!

Gissa om jag är glad idag =D Vissa dagar blir bara bättre än man väntat sig. Och då trodde jag inte det kl 08.55 när vi stod på jobbet och snart skulle öppna!

Jag var nästan redo att gå hem när jag och min kollega satt i kassan. Jag satt i den bakre, så jag syntes lite dåligt. Dom flesta kunderna gick därför till min kollega.
En stammis och hennes man byter kö och kommer till min kassa. Hon frågar varför jag får sitta där helt själv? Till svar får hon att min kollega är så söt så därför går väl alla till honom!? Då svar denna underbara männsika

"Om det var så skulle du ju ha fullt jämt i din kassa"

Kan man något annat än bli överlycklig!! =D Denna dam och hennes man har handlat hos oss i alla år. Flera gånger i veckan kommer dom förbi och alltid är dom lika glada och trevliga. Det mina vänner är varför jag älskar mitt jobb!
Många andra butiker är man anonym i när man handlar. Du är en i mängden och om du inte kommer dit och handlar så är du inte saknad.
I vår lilla butik blir man sedd. Vi tar hand om våra kunder och många väljer att komma till oss för vi har alltid en minut över och prata lite strunt. Dom blir sedda och känner sig speciella - precis som det ska vara!

Nu får ni inte missförstå mig. Jag är helt medveten om att Maxi är betydligt mycket större än oss. Det finns ungefär hundra mer man som jobbar där. Dom har betydligt mycket mer kunder än vi har på en dag. Det är självklart att det är svårt att jämföra våra kunder med deras. Men det är så att många äldre som kommer till oss har inga andra. Dom har inga anhöriga som dom kan prata med. Men vi har alltid tid över för att prata lite med dom. Göra så dom blir sedda och det får mig att må lite bättre. Vi kan ju alla dra vårat strå till stacken!

Bara för att avsluta denna härliga dag köpte jag semlor på jobbet. Inte dom bästa i stan men dom duger gott med en kopp kaffe =)
Jag önskar er en fin avslutning på kvällen. Imorgon är det helg igen =D

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback