Slow start!

God morgon!

Dagen har börjat med frukost med glada barn =D Kaffe i lugn och ro medan vi tittade ut på det fina men kalla vädret. Känns som det kan bli en bra dag det här =)

Jag och Melle ska snart iväg till BVC. Vi har en efterkontroll från i somras då vår BVCsköterska tyckte att vissa av Melles uttal var lite svåra att höra. Jag tycker det är småsaker att hänga upp sig på.
Vi och alla som träffar Melle vet att han pratar riktigt bra. Några svårigheter att göra sig förstådd har han inte men men. Ibland måste man gå med på att göra sådana här saker, bara för att det ska "se bra ut". Allt antecknas ju i deras journaler och där ska det inte stå att dom "tror" att mina barn pratar otydligt!

Nog om det. Efter besöket blir det hem en sväng och sedan visare till jobbet. När vi kommer hem blir det paketinslagning på hög nivå. Imorgon är det ju nämligen någon som fyller 3 år ;-) Herregud så fort det har gått! Sött även när Melle nu håller upp tre fingrar och visar hur mycket han fyller. Och att han ska få paket är han mer än väl medveten om =)

Ha en trevlig dag!
KRAM.


Kommentarer
E King säger:

Anmäl dig gärna till dagens blogg :)

2012-02-16 | 10:41:37
Bloggadress: http://eking.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback