Sur & tråkig

God morgon!

Här hemma är tvättmaskin och diskmaskin i full gång. Ska snart ta tag i städandet. Torka, dammsuga och moppa alla golv innan det är dags för jobb =)
Christian börjar lite senare den här veckan så barnen lämnar han idag. Skönt med tanke på att Melle varit riktigt tråkig hela morgonen. Ingen frukost har han velat ha. Yoggi brukar vi få i honom men idag vägrade han. Det var tårar och sura miner. Lika bra att ge upp. Lite frukt får han i sig nu på morgonen under sångstunden, då klarar han sig nog till lunch!?
Var ingen hit heller när han surade sig igenom hela påklädningen heller. Usch vad jag avskyr att vi ska behöva skiljas som ovänner. Ikväll när jag kommer hem sover han, då finns det ingen tid till att gosa.
Vi skiljs aldrig som "ovänner" men han är inte direkt glad när vi säger hejdå. Skulle gissa på att han har det humöret från mig. Han tittar lite på mig och säger " Mmm" sen går han. Ja underbart med barn...;-)

Känns ändå skönt att veta att han kommer vara glad på dagis. Där är han sällan ledsen. Ska vara när han är riktigt trött då men det händer inte alltför ofta. På dagis kör han fullt ös med sina kompisar =)

Nej, dags att hänga tvätt och sedan börjar damma av. Det är skoj nästan jämt ;-)
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback