Ut med det gamla och in med det nyaVi har städat ut och slängt massor med saker som stått på balkongen. En del fick ett nytt hem på tippen och andra saker fick flytta till källaren.
Dom gamla möblerna vi fick ta över när vi flyttade in tog upp lite för mycket plats. Vi vill kunna röra oss och ha det lite fritt omkring oss. Barnen gillar att kunna springa in och ut obehindrat, så vi vi behövde något som var nättare.
Den lilla bänken med förvaring och dyna hittade vi på rean och även dom ihopfällbara borden. Mycket smidigt att kunna fälla upp det andra vid behov. Ingen plats tog det som ihopfällt heller =D

Eftersom balkongen är inglasad har vi redan invigt dom nya möblerna. Värmefläkten fick gå ett tag innan solen bröjade ligga på. Då blir det varmt och vårigt och man kan sitta i kortärmat därute och inte frysa ;-)
Dock är vi fortfarande på jakt efter två st klappstolar. Självklart ska dom också vara vita men utbudet av utemöbler är inte så jättestort än =) Får vänta in våren lite till..

-----------------------------------------------------------

Nu sitter vi här i soffan helt färdiga min man och jag. Det är först nu som jag landat, måndagar försvinner snabbt. Jobbade fram till 15 och efter det blev det lite bus här hemma innan Melle och pappan åkte till badet. Jag och Mille valde att veckohandla i lugn och ro på Maxi. Hämtade upp grabbarna när vi var klara och sedan hem för att äta. Sen fösvinner resten av kvällen till ombyte, tandborstning och nattning av grabbarna =)
Vi ska snart ta oss lite jordgubbar med smält vit choklad på. Lagom njutning på en måndag ;-)

Önskar er en skön start på veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback