Vårkänsla i sjukstugan

Här hemma är det ett barn sjukt IGEN!! Förbannade dagisbaciller som inte gör något annat än går runt.

Idag var det Melles tur. Jag fick åka strax efter lunch och hämta en febrig kille. Han låg under en filt och sov så sött när jag kom dit. Lillebror härjade runt med sin favorit fröken Gittan.
Hann med att prata lite med henne om Milton. Var nämligen så att vi hade ett läkarbesök inplanerat med honom idag. Eftersom han klagar över att ha ont i magen och inte än är helt bra i magen än började vi misstänka att det kunde vara något. Vad det var vi lite osäkra på, kändes som allergi men det är långt ifrån som det var när han blev sjuk som liten. Det mest troliga har känts som någon bacill.

Väl hos doktorn höll Mille låda. Han lekte glatt medan jag och doktorn talades vid. En underbar tjej, några år äldre än mig förklarade att någon allergi behövde vi inte oroa oss för.
Hon var ganska säker på att han hade någon magbacill som är väldigt envis. Är inte ovanligt att det tar närmare en månad att bli av med. Under tiden kan man både kräkas och vara dålig i magen. Och att han säger att han har ont beror nog på att han är lite sur i magen.
Blev dock lite provtagning innan vi fick gå hem. Där charmade grabben brallorna av alla som satt i väntrummet. Efter det gick vi hem och njöt av våren. Mille somnade gott i vagnen och jag gick utan vantar =) Hur härligt är inte det!?
Nu är jag mer än redo för solens värmande strålar =) Förbannat att man får mersmak bara..

Då är det bara att ge det här ca två veckor till innan vi får söka igen. Då måste vi kanske gå vidare och se om det är något annat. Men jag känner mig inte särskillt oroad för det. Är dock mer lugn för jag hade aldrig kunnat förlåta mig själv om det skulle varit något.

Ikväll kör vi lite sushi till middag när barnet somnat. Efter det blir det kaffe och en vaniljsemla. Fettisdagen ska firas på rätt sätt ;-) Kommer lätt vara värt att ha köat ca 15 min för!

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback